NORSAN produktai yra sertifikuoti, natūralūs ir
padeda patenkinti jūsų omega-3 poreikį.
Produktai yra ne koncentruoti tai reiškia kad omega-3 yra natūralus, o tyrimais yra įrodyta kad žmogaus ląstelė labiau atpažįsta ir pasisavina tai kas yra natūralu. Ne koncentruoti omega-3, neturi stipraus kvapo, skonio nėra neskanaus atsirugimo.
Koncentruoti produktai buvo chemiškai paveikti ir omega-3 tokiose produktose yra jau nenaturali.
Totox Omega 3 indeksas yra kokybės kriterijus.
Omega-3 riebalų rūgštys EPA ir DHR yra ypač trapios ir jautrios oksidacijai. Bet koks deguonies poveikis ore sumažins jų naudingąsias savybes. Šį procesą sustiprina šviesa ir šiluma. Kai Omega 3 oksiduojasi, jos praranda daugumą fiziologinių savybių. Po tam tikro oksidacijos lygio jų net nerekomenduojama vartoti, o skonis nemalonus (apkarsta, atsiranda stiprus kvapas).
TOTOX indeksas svyruoja nuo nulio iki 50:
Mažiau nei 10: labai mažai oksiduotas aliejus ir labai geros kokybės
Mažiau nei 26: priimtina slenkstis *, (didžiausia riba, priimta Pasaulio Omega 3 EPA ir DHR. („GOED“)
Virš 26: labai oksiduotas aliejus (pvz., pašildyto rapsų aliejaus Totox dažnai viršija 50).
Karšto spaudimo būdu gauti žuvų ar krilių aliejai vidutiniškai turi žymiai didesnį TOTOX (15/20) nei aliejai, gaunami fermentiniu būdu ekstrahuojant kambario temperatūroje.
Pliusai omegos iš jūros dumblių
Dumblių aliejai, auginami kontroliuojamoje aplinkoje, leidžia išgauti DHR koncentraciją lygiavertę geriausiems žuvų taukams, naudojant švelnesnius ekstrahavimo ir rafinavimo procesus (todėl mažiau oksiduojasi). Dumblių aliejus gaunamas naudojant tvarų gamybos procesą, kontroliuojamą pagal biologinę kokybę ir neturintį įtakos jūros faunai – tai reikšmingas dvigubas pranašumas.
Džiaugiuosi galėdama pasidalinti nuolaidos kodu visam krepšeliui 15 proc.
